Najvei pritevi na svijetu

  • Najvei pritevi na svijetu
   • 23.12.2011. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 41004 puta

    Izdvojili smo nekoliko video klipova u kojima je snimljeno vaenje ogromnih priteva koje su ljudi imali... grozno za vidjeti... Barem prvi video morate vidjeti. P.S. Nemojte povraati :)

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Spavat u sa sljedeim frajerom koji mi se obrati Bogati idijoti unitavaju skupocjene automobile Na norijadi i novinar zavrio u fontani Vrijeme zabave za malog Bimba Manekenka doivjela orgazam u emisiji Maketa bagera sa bolnikim pricama Slatka mica maca Smijena baba pria
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal