Dokaz da i psi sanjaju - zivotinje - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Dokaz da i psi sanjaju

  • Dokaz da i psi sanjaju
   • 23.12.2011. | Kategorija: zivotinje | Pogledano: 2420 puta

    Vlasnik ovog psa primjetio da se njegov pas prilikom sna počeo micati, brže bolje uzeo kameru i snimio video kako je pas u snu počeo trčati te pritom se zabio u zid.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Crazy Frog Brothers Top 10 najpijanijih cura Što kažete na navijačice Žalgirisa? Zgodne sexy cure s iPhoneom pred ogledalom Pijani ljudi Jaran na milijunašu Super Mario u stvarnom životu Bik pokušao zaskočiti motor
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal