Zamrli navija Liona

  • Zamrli navija Liona
   • 20.12.2011. | Kategorija: sport | Pogledano: 1577 puta

    Navija Liona zaspao na svojim tribinama zahvaljujui koliini alkohola koje je popio. Bio je toliko miran kad je sedei spavao tako da je njegov prijatelj uspio na njegovu glavu uravnoteiti dvije boce i dvije trube.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Doktor tue bespomonog pacijenta Trailer sezone 4 serije Game of Thrones Zgodne sexy cure s iPhoneom pred ogledalom Prizor koji je okirao mnoge. Izgleda kao naftna mrlja, ali pogledajte ta je zapravo. Djeca u zolokom vrtu Ljude progonila zmije "podvala" Planina El Teide Kum je mladenki htio biti prvi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal