Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite - tucnjava - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite

  • Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite
   • 19.12.2011. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 11587 puta

    Večerašnji šokantni postupak terorista u Egiptu koji su napadali i tukli ljude i samim time označili revoluciju u Egiptu. Kuda ide ovaj svijet??? NAPOMENA I UPOZORENJE: Ljudi slabog srca bolje da ne gledaju video!!!

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Nesretan skok biciklom Ovaj šarmantan gospodin odlučio je pokazati kako treba vježbati Ulična tuča s neočekivanim krajem Vaš život je na internetu GTA 5 u živo - Ruska verzija Zašto internet voli lude Ruse Seksali se usred konjske utrke Žena se usrala u dućanu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal