leper kamion s prikolicom

  • leper kamion s prikolicom
   • 19.12.2011. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 7905 puta

    Uzrokom poledice na cesti reklo bi se za dlaku samo da nije lepre s prikolicom udario u vozilo iz kojeg je sniman ovaj video snimak.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   TV voditeljica prdi Ruke - Kako izgleda vagina? Ljudske ludorije Ludorijama nikad kraja Djeji telefon psuje Poar tvrtke Parketi Pogaj iro Blaevi izgubio ivce: Steram u kurac i tebe i Mamia Studenska muka oko ispitnih rokova
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal