Čudno glasovno cviljenje

  • Čudno glasovno cviljenje
   • 15.12.2011. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 1605 puta

    Whistler Rawks Johnny Carson - upitno se pitamo što se zapravo dogodilo tom čovjeku jer u nekom showu prozva da doslovno cvilji s svojim glasom, ali tu tehniku obavlja na neki čudan način.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Hrvatska - raj za turiste Filmski DivX Titlovi, Podnapisi, Prijevodi Srela je mađioničara na ulici, a onda joj u ruci stvorio PENIS Ukrali kravu za 60 sekundi Žena kao dobar ratnik Sportski direktor Intera otvorio dušu pred kamerama Fitness Tug Toner Igra Hugo
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal