Jesus - I Will Survive

  • Jesus - I Will Survive
   • 12.12.2011. | Kategorija: parodije | Pogledano: 2835 puta

    Parodija Isusa koji pjeva u pjesmi I will Survive (u prijevodu Ja ću preživjeti) poznate pjevačice: Gloria Gaynor. Neka se ovaj video ne smatra uvredljivim ili histeričnim prema drugima kojima bi se to tako moglo činiti.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Smješni video klipovi i smiješne slike Provalnik i policajci Sex je zabavan - Sve se svodi na sex Policijski propusti SLIKE: Prekrasne Božićne ljepotice Vozač autobusa spasio ženu od samoubojstva Čudesna riba golemih usta BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal