Wipeout - The best of - zanimljivo - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Wipeout - The best of

  • Wipeout - The best of
   • 09.12.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2074 puta

    Ovako nešto fali kod nas. Naime, Wipeout je američka emisija gdje ljudi na svoju odgovornost proživljavaju nenadana sranja koja im se događaju prelazeći kroz razno razne prepreke i mjesta. Za neke ovo ponekad zna biti vrlo bolan prolaz.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Kompilacija nesreća iz prošlog tjedna Profesor kemije se zaigrao vatrom i zapalio Sexy brinete s velikim sisama Nogometaš telefonira Cure i njihove sobe Poljoprivrednik će učiniti sve kako bi spasio svoju zemlju od požara Cure + Voda + Krevet Prosječni dan u Rusiji
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal