Wipeout - The best of

  • Wipeout - The best of
   • 09.12.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2090 puta

    Ovako neto fali kod nas. Naime, Wipeout je amerika emisija gdje ljudi na svoju odgovornost proivljavaju nenadana sranja koja im se dogaaju prelazei kroz razno razne prepreke i mjesta. Za neke ovo ponekad zna biti vrlo bolan prolaz.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ko mi ree da se janje pee Rune cure sa lijepim slikama profila Gatanje iz kave Kum je mladenki htio biti prvi Hrvatski web hosting InfoIT iro Blaevi izgubio ivce: Steram u kurac i tebe i Mamia Mrdaj guzom i sisama Poslovice
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal