´╗┐ Debela Lulu - sexy - Ludorije | SmijeÜni video klipovi i smijeÜne slike
   Debela Lulu

  • Debela Lulu
   • 12.12.2011. | Kategorija: sexy | Pogledano: 2690 puta

    Lulu je stara 26 godina, ona nije debela nego ugodno popunjena djevojka s 120 kilograma. S plesom se bavi od srednje Ükole kad je bila navijaŔica. Obo×ava ples na Ütangi i smatra da je seksi.

  VaÜi komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se doga├░aju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi ne┼íto sasvim neo├Ęekivano, zar ne?
   Stoga, na┼íli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, ┼íokantnih, smije┼ínih, pa sve do onih ├Ęudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smije┼íne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvje┼żuje svoj sadr┼żaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smije┼ínim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Tako├░er za Vas biramo najbolje igrice koje ├Že Vam poslu┼żiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se mo┼że┼í isto tako pridru┼żiti dodavanju novog sadr┼żaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRA┼ŻILICA:
   Slu─Źajni odabir
   Vatromet u kadi Spalio motorom gume u kuhinji Felix Baumgartner cat parody Zimska ralica Dvije napaljene studentice Voda curi, a ŔaÜa prazna Ljubavni jezik Zajebavanje policije
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal