Sky Fire Fighter - igreigrice - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Sky Fire Fighter

  • Sky Fire Fighter
   • 12.12.2011. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 4202 puta

    Nezgode se događaju i u prirodi, namjerno ili ne namjerno. U ovoj igri šuma Vam gori, imate kanader kojim pokupite vodu iz obližnjeg jezera te spašavate šumu od vatre.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Kineski narodnjaci Pokušali ukrasti djevojku sa ulice Ruke - Kako izgleda vagina? Sexy ples dviju latino cura Pad u nesvijest Napravio sranje pa pokušao pobječi Smiješni mališani Mali se zabavlja ko lud, ali zmija baš i ne
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal