TV voditeljica prdi - smijesno - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   TV voditeljica prdi

  • TV voditeljica prdi
   • 13.12.2011. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 2922 puta

    TV voditeljica vodi svoj program i baš se uživila u svoju recitaciju te najednom se dogodi nešto neočekivano, slučajno prdne i pritom ju to izbaci iz takta.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Plavuša na pokretnim stepenicama Ulične tučnjave - zabavna video kompilacija Najmanji V-12 motor na svijetu Skrivena kamera Valentinovo Izvodi ludosti sa kreditnom karticom Kako parkirati auto u Rusiji Aerobik ples s seksi djevojkama Tup i tuplji
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal