Žena kao dobar ratnik

  • Žena kao dobar ratnik
   • 07.12.2011. | Kategorija: bolesno | Pogledano: 2552 puta

    Neke žene vole opasne stvari, recimo kao ova u ovom video klipu koja je odlučila pokazati svoje znanje pucanja iz puške. Vjerujemo da će mnogi gledatelji obratiti pozornost i komentirati njenu stražnjicu dok ona obavlja svoju akciju.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pokušao preskočiti na drugu zgradu no bio je malo prekratak Šta reći? Koju posluku porati? Dva protiv jednoga Spusti me dolje FER nije škola Zašto je lav htio pojesti novinara za ručak? Goli skijaši i skijašice u reklami za skijalište Lopovi u Sarajevu obili i upalili BMW X6 za minut
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal