Bagerom skinuo ensku

  • Bagerom skinuo ensku
   • 07.12.2011. | Kategorija: sokantno | Pogledano: 4645 puta

    Mnogi momci koriste razno razne ulete kod cura koje im se sviaju kako bi ih pridobili da zajedno zavire ispod plahte, a prije toga ih skinuli... Video koji slijedi u nastavku je zaista neobian skidanja odjee s ene, a on to ini svojim bagerom.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Samsung budunost tehnologije Na norijadi i novinar zavrio u fontani Facebook - Dopisivanje na zidu HDZ - Tihi glas - PRAVA ISTINA to se dogodi kada "ono" ipak morate progutati Ovo bi ostalo od zemlje da se otopi sav led Mica maca koja oboava akvarij Zato ne jesti tortu u gostima
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal