Vatrogasni trening

  • Vatrogasni trening
   • 07.12.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2627 puta

    Biti vatrogasac nije lak posao. Naime to su ljudi koji spaavaju druge ljude u unesreenim situacijama, a njihova obuka i trerning nisu lagani. Bez obzira to nema uzbune oni ne sjede na stolici da bi je doekali nego ovako treniraju da bi bili bolji.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Video kamera u sexy dekolteu Plivanje u zamrznutom jezeru Pijani Rus sletio automobilom u rijeku Boini Halloween Kako napraviti lani kavijar? Zamjenio konicu za gas i slupao tui Ferrari Curi puklo ue na Bungee jumpingu Sluajan pad u bazen
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal