Otvorena prva kola seksa

  • Otvorena prva kola seksa
   • 01.12.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 3797 puta

    U blizini Bea otvorena je prva meunarodna kola seksa. Cilj cjelokupnog nastavnog programa je 'nauiti ljude raznolikim seksualnim tehnikama koje e promijeniti njihov ivot, ali i ivot njihovih blinjih'.

Otvorena prva kola seksa, puno e se raditi praktino

U blizini Bea otvorena je prva meunarodna kola seksa. Cilj cjelokupnog nastavnog programa je 'nauiti ljude raznolikim seksualnim tehnikama koje e promijeniti njihov ivot, ali i ivot njihovih blinjih'.

Ylva-Maria Thompson, ravnateljica kole roena u vedskoj, tvrdi da, uza sve ostale grane obrazovanja, postoje kvalitetni programi za vjebanje uma i tijela, ali ne i sustavno razvijanje seksualnih vjetina, prenosi q13fox.com.

tovie, u obrazovnim institucijama seks je esto tabu-tema, spominje se tek u uskoj povezanosti s reprodukcijom, a teme uitka i seksualnih vjetina redovito se izbjegavaju.

'Na nastavni program ukljuuje i teoriju i praksu. Teorija podrazumijeva osvrt na prole i suvremene teorije seksualnosti, a uit emo i seksualne pozicije, tehnike dodira, anatomske injenice... i, to je najvanije, uenici e imati praksu.'

Upisi u kolu poeli su nedavno, a iako nastava poinje tek u prvom mjesecu 2012., a semestar kota 1.400 eura, veina kolegija je ve popunjena.

Semestar u koli ukljuuje pet kolegija ili tri intenzivna teaja. Veina nastave odvija se na njemakom, a postoje i posebni vikend-teajevi za parove.

kola je smjetena u prostranoj vili iz 18. stoljea koja se nalazi oko pola sata vonje od Bea, a opremljena je svim potrebnim rekvizitima, nastavnikim priborom, laboratorijem i studentskim domom, u koji stane oko 20 studenata.

Ravnateljica se nada da e oni smjeteni u domu biti posebno aktivni u izvravanju svojih nastavnih obveza i domae zadae, pogotovo praktinog dijela. Takoer, prezervativa e biti u izobilju i bit e besplatni.

U koli e, naravno, biti i ispita, a cilj cjelokupnog nastavnog programa je 'obrazovati ljude o njihovoj i tuoj seksualnosti, te ih nauiti raznolikim seksualnim tehnikama koje e promijeniti njihov ivot, ali i ivot njihovih blinjih', zakljuuje ravnateljica.

Naravno, ovakva kola je podigla dosta praine, pa su tako neki od oglasa za kolu zabranjeni na austrijskoj televiziji, a ispred kole se mogu vidjeti prosvjednici koji tvrde da je ovo samo vrlo glamurozan i dobro zamaskiran nain prodavanja seksualnih usluga, pa kolu izjednauju s javnom kuom.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kum je mladenki htio biti prvi Ipak ima dobrih ljudi na svakom koraku Go Go plesaica YouTube Videos Tunjava u eteru talijanskih vijesti Idealno rjeenje za ljetne vruine Maka napada ribe u akvariju Djevojka oralno zadovoljila stripera
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal