Ulina tua s neoekivanim krajem

  • Ulina tua s neoekivanim krajem
   • 04.12.2011. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 9327 puta

    Koliko Vam se puta u ivotu dogodilo da se nervozni putnici posvaaju i potuku u tramvaju ili autobusu? Takve stvari su uestale, ali trenuci kada se potuku vozai zbog nesporazuma u cestovnom prometu i sve zavri neoekivanim krajem zbilja je smijeno.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Zapeli u snijegu pa voza ispao iz auta Kad se ene napiju Ekstremni sportovi video kompilacija Vrui prljavi ples pred webkamerom Super Mario Forever Flash Kako bi sakrili svoje stvari na plai? Glazba s 1000 pari traperica Unesreeni motorista
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal