Ulina tua s neoekivanim krajem

  • Ulina tua s neoekivanim krajem
   • 04.12.2011. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 9462 puta

    Koliko Vam se puta u ivotu dogodilo da se nervozni putnici posvaaju i potuku u tramvaju ili autobusu? Takve stvari su uestale, ali trenuci kada se potuku vozai zbog nesporazuma u cestovnom prometu i sve zavri neoekivanim krajem zbilja je smijeno.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Snane grudi Retro automobili i sexy foto modeli Bojite se pozvati djevojku na dejt? ok usred vonje, cesta eksplodira ispred nosa POBEDNIK U BLAMIRANJU: Ovo je najgluplji ovogodinji skok u bazen Kako plaati raun u baru? Zezanje s zvonom ulaznih vrata Mali dirigent ima svoj prvi nastup
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal