Krevet napunjen vodom

  • Krevet napunjen vodom
   • U trgovini s prodajom namjetaja odluili su se naaliti na raun kupaca. To su uinili tako da su postavili jedan krevet koji je bio napunjen vodom te kad bi kupac iao isprobati ga smoio bi se.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   leper kamion s prikolicom Najbolja pretjecanja Michaela Schumachera Slovenija: Seksali se na livadi pred oima okiranih prolaznika Elektrini bicikl Mate Rimca Pokuao preskoiti na drugu zgradu no bio je malo prekratak Vikend je, pazite na brzinu! okantna izvedba gimnastike vjebe na vrhu planine Pas maratonac
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal