Krevet napunjen vodom - skrivenakamera - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Krevet napunjen vodom

  • Krevet napunjen vodom
   • U trgovini s prodajom namještaja odlučili su se našaliti na račun kupaca. To su učinili tako da su postavili jedan krevet koji je bio napunjen vodom te kad bi kupac išao isprobati ga smočio bi se.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Što se dogodi kada "ono" ipak morate progutati Smiješne pande u kavezu Crtež u vodi Česti snovi Sky Fire Fighter Po penisu morala prepoznati svog dečka, mislite da je uspjela? Snježne radosti u Splitu Ko nije platio struju?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal