Krevet napunjen vodom

  • Krevet napunjen vodom
   • U trgovini s prodajom namjetaja odluili su se naaliti na raun kupaca. To su uinili tako da su postavili jedan krevet koji je bio napunjen vodom te kad bi kupac iao isprobati ga smoio bi se.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   e-muskarac.com Spremni ste za vjebanje? Evo vam motivacija! Sexy asna sestra u bikiniju Skrivena kamera - Alien Na radiju ga ulovila u preljubu: Ti si neki lover boy? Sulejman! Evian Baby Dance - Black Eyed Peas Pump It Montirala je kameru na zanosnu stranjicu Voza Audia prestigao motociklistu pri brzini od 300kmh
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal