Planina El Teide

  • Planina El Teide
   • 26.04.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2169 puta

    El Teide je panjolska najvea planina (3718m) i jedna od najboljih mjesta na svijetu za fotografije zvijezda. Smatra se najboljom svjetskom zvjezdarnicom.

El Teide - Svijestka zvjezdarnica

Cilj ovog video zapisa je bio snimiti prekrasnu Galaksiju Mlijenog puta. Snimatelj navodi kako mu je to bio jedan od iscrpljujuih putovanja ikad. Bilo je puno planinarenja, nevremena te nonje opreme u visine, slabo je spavao. Jednog dana uhvatila ga je oluja i uspio je pobjei i napustio opremu da snima. Nakon prestanka oluje vratio se mislei da je sav njegov prizor uniten, no iznenadio se kad je vidio da je njegov aparat uspio uloviti pjeane oluje s pozadinskim osvjetljenjem Grand Canary otokom to na videu izgleda kao zlatni oblaci.
Oprema s kojom je sniman ovaj video klip:
Canon 5D Mark II
Canon 17mm TSE
Canon 16-35mm II
Canon 24/1.4II
Sigma 12-24mm

Zaista neto prekrasno za vidjeti.
Video obavezno gledati u Full Screen-u (cijeli zaslon).

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Vrtnja vree Pitbul napao voditeljicu Najbolja guza Kolumbije! Testiranje akumulatora na -40 Kompilacija smijenih slika u video zapisu facebook.com/Ludorije Auto klima - Frigo alati Traktor Terror tuning
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal