Djevojka objavila rat deku

  • Djevojka objavila rat deku
   • Jesse se poalila na svog deka kako stalno igra igrice na Play Stationu te da ju nikad ne uje kad ga ona doziva. Stoga je odluila mu smjestiti neto i samim time poruiti poruku. to je zaista uinila pogledajte u slijedeem video klipu.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pogledajte kako mukarci i ene reagiraju na izravan poziv na seks Dvije ene pokuavaju ukrasti 15 paketa piva Zmija u trgovakom centru Plavua tetovira srce na guzu Rukomet: Hrvatska - Norveka Maak masira grudi Bakica i sexy cura odplesale vrui ples Humor video klipovi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal