Ženske grudi i šah

  • Ženske grudi i šah
   • 03.12.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2205 puta

    Podloga za šah i to kakva. Jednostavno imate želju da počnete da igrate. U pitanju je promotivni video, pa kome nije teško neka pritisne na dugme "Sviđa mi se".

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Spasi pingvina Profesionalni spasioc u akciji FAIL Gdje cete za novu godinu Smiješni video klipovi, siječanj 2012 Sexy časna sestra u bikiniju India Talent Show 30 katni hotel izgrađen za 15 dana Jato dupina i kitova snimano iz zraka
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal