Ženske grudi i šah

  • Ženske grudi i šah
   • 03.12.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 2173 puta

    Podloga za šah i to kakva. Jednostavno imate želju da počnete da igrate. U pitanju je promotivni video, pa kome nije teško neka pritisne na dugme "Sviđa mi se".

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pretukla dečka u WC-u jer nije htio voditi ljubav s njom Bagerom skinuo žensku Pametan pas Pijani Rus sletio automobilom u rijeku Spasi pingvina Skrivena kamera Valentinovo Sladoledar s stilom Ljubavni život na FERu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal