Mlada svira bubnjeve

  • Mlada svira bubnjeve
   • 30.11.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 2430 puta

    S obzirom da je to njen najljepši dan u životu ova mladenka morala je pokazati svoje vještine na svome vjenčanju kako rastura na bubnjevima te odsvirala pjesmu s bendom koji ih je zabavljao ostatak večeri.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Svinje pobjegle iz kamiona i blokirale promet Izgubila nevinost na moru HIT WTF što je Miss Utah htjela reči? Shakira Parody Reakcija mačke na zvuk gitare Profesorov smisao za humor Otišao je na masažu kod zgodne djevojke Rijeka - Automobilske nesreće
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal