Mlada svira bubnjeve - humor - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Mlada svira bubnjeve

  • Mlada svira bubnjeve
   • 30.11.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 2510 puta

    S obzirom da je to njen najljepši dan u životu ova mladenka morala je pokazati svoje vještine na svome vjenčanju kako rastura na bubnjevima te odsvirala pjesmu s bendom koji ih je zabavljao ostatak večeri.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Divljak zabio auto u susjedovu kuću Električne tačke Nobody Canna Cross It World Wars 2 Došao do 999 na Flappy Bird-u pa ga ubio Mario Nogomet žongliranje mišem Fitness Tug Toner BMW vs Lada
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal