Preivio Nemogue

  • Preivio Nemogue
   • 30.11.2011. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 2410 puta

    U Turskoj se dogodila neviena nesrea. U naletu jakoga vjetra limena baraka se odlomila od temelja i pala direktno na ovjeka. Na svu sreu ovjek je ostao iv!

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Luda srea za ovog motociklistu koji je podletio pod kamion Velika obitelj lavova, pogledajte kako su slatki Sexy tineerka Najlue sranje koje moete uiniti djevojci to bi bilo kad ne bi bilo mobitela Kad se ene napiju Jato dupina i kitova snimano iz zraka BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal