10 najboljih tunjava uivo u emisijama

  • 10 najboljih tunjava uivo u emisijama
   • 29.11.2011. | Kategorija: tucnjava | Pogledano: 6154 puta

    Kad doe do nesporazuma i neka rasprava kad krene po zlu ljudi ponekad reagiraju agresivno ne suzdravaju se toga pa makar bili uivo u emisiji.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Tata gledao ker koja plee striptiz Kineski narodnjaci Ubijena najvea zmija na svijetu Ovako to izgleda kada bakica rastura GTA V Lopovi u Sarajevu obili i upalili BMW X6 za minut Ovako se zabija sa 35 metara World Wars 2 Kakva se se sranja dogaala ovog tjedna
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal