Cure, ne radite ovo svojem deku

  • Cure, ne radite ovo svojem deku
   • Najbolje i najdrae su one spake kada to inite onima do kojih Vam je najbolje stalo. Djevojka na ovom videu ima zastraujui plan kako uplaiti svojeg deka, da li joj je to zaista uspijelo pogledajte u videu koji slijedi.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Gaice na podu, glazba u uhu Dvije napaljene studentice u zagrljaju Cigo gubi djelove Neobine fotografije POBEDNIK U BLAMIRANJU: Ovo je najgluplji ovogodinji skok u bazen Prevagnuo se kamion s planine Doao do 999 na Flappy Bird-u pa ga ubio Mario Pijana ena unitila vjenanje
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal