Duck Sauce - Big Bad Wolf

  • Duck Sauce - Big Bad Wolf
   • 02.11.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 4322 puta

    Zastrauje Vas to bi ste mogli vidjeti na no vjetica? U nastavku pogledajte plesni dvojac koji prikazuje doslovno "dickhead" pod nazivom Big Bad Wolf.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   The Running Men Napadi u Egiptu - Bolje da ne vidite Bebe prvi puta u ivotu jedu limun Pokuala mu puiti k**** u bazenu, a onda se desio ok Najbolja guza Kolumbije! Plavua tetovira srce na guzu SLIKE: Prekrasne Boine ljepotice Ludi ples na ulicama akovca
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal