Facebook pjesma

  • Facebook pjesma
   • 28.06.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 2942 puta

    Djevojčica napisala slatku pjesmu o životu koji se događa na Facebooku, te ju također uglazbila i odlučila nam je odsvirati.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Majmuni plešu užičko kolo Fantastično driftanje kamionom Sukob seljaka i policije 2010 godine Cura si zapalila guzu Sexy cure u bikiniju u lovu na ribe Spektakularna vožnja auta u 10 sekundi Došao do 999 na Flappy Bird-u pa ga ubio Mario Gaćice na podu, glazba u uhu
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal