Robot koji priprema doučak

  • Robot koji priprema doučak
   • 27.06.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1487 puta

    U prvom dijelu videa moguće je vidjeti programiranog robota koji sprema doručak na osnovu zadanih na mirnica dok drugi dio prikazuje shopping robota čiji program je programiran na odabir potrebnih namirnica. Je li ovo početak nove tehnologije u kuhinji?

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Sniježna lavina Seksi tijelo i velike sise Točke - Ubij dosadu Kako zaprositi djevojku? Curi puklo uže na Bungee jumpingu Alyssi Milano Audicija za porno film BMXom se okrenuo za 720 stupnjeva
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal