Robot koji priprema douak

  • Robot koji priprema douak
   • 27.06.2011. | Kategorija: zanimljivo | Pogledano: 1724 puta

    U prvom dijelu videa mogue je vidjeti programiranog robota koji sprema doruak na osnovu zadanih na mirnica dok drugi dio prikazuje shopping robota iji program je programiran na odabir potrebnih namirnica. Je li ovo poetak nove tehnologije u kuhinji?

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ovaj armantan gospodin odluio je pokazati kako treba vjebati Reakcije ena nakon to su vidjele svoje fotografije obraene u photoshopu Cura se podriguje udna morska ivotinja eksplodira Prosti crte ili humor? Spremni ste za vjebanje? Evo vam motivacija! Ko mi ree da se janje pee Prometna nesrea, sretnik ostao iv
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal