40 vrsti glasova

  • 40 vrsti glasova
   • 27.06.2011. | Kategorija: humor | Pogledano: 2854 puta

    Dean je momak čija mu je vještina oponašanja različitih vrsti glasova. Za Vas je pripremio čak 40 različitih vrsti glasova iz video igrica koje su mu ljudi predložili.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Cura u bikiniu pjeva Driftanje u kočiji Kupovali pet sati: Ubio se jer je djevojka htjela još jedne cipele Što bi bilo kad ne bi bilo mobitela Žica po kvartu a vozi luksuzni automobil Nemoš vjerovat kakvo sanjkanje Dizanje utega Kako ruska vojska pjeva Adele - skyfall
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal