Cura u bikiniu pjeva

  • Cura u bikiniu pjeva
   • 27.06.2011. | Kategorija: sexy | Pogledano: 3105 puta

    Ova djevojka obuena u sexy bikini-u pjava da je zlostavljana!? Malo je udno i zbunjeno za gledati no njena pjesma glasi "My school teacher had sex with my vagina".

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Na radiju ga ulovila u preljubu: Ti si neki lover boy? Sulejman! Finski golman pokazuje svoje trikove Mirko Filipovi prvak svijeta u K-1 Vatromet u kadi Spavat u sa sljedeim frajerom koji mi se obrati Kakva se se sranja dogaala ovog tjedna Idealno rjeenje za ljetne vruine Pobjegni iz auta
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal