Žena pokazala kako se svira

Mnogi se godinama trude naučiti svirati, pa im ne uspije ili ne znaju odabrati pravi instrument za sebe. Dama na ovom video klipu pronašla je zanimljivo "sviralo". I to u sebi...
Na australskom izboru najboljih ili bolje rečeno čudnih, talenata, pojavila se dama koja je otkrila kako ima poseban dar. Pred publikomje skinula gaćice i pokazala kako može zasvirati i s „onom stvari". I to jako lijepe melodije.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Brazilske tangice + tobogan Što se dogodi kada ulijete Colu u kadu i ubacite bombone? Jeste li ikada probali plivati u snijegu? Plivanje u zamrznutom jezeru Hokej na ledu - tučnjava Zajebavanje policije JedanDva - Besplatne domene Kocka i mali cigo
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal