ena pokazala kako se svira

Mnogi se godinama trude nauiti svirati, pa im ne uspije ili ne znaju odabrati pravi instrument za sebe. Dama na ovom video klipu pronala je zanimljivo "sviralo". I to u sebi...
Na australskom izboru najboljih ili bolje reeno udnih, talenata, pojavila se dama koja je otkrila kako ima poseban dar. Pred publikomje skinula gaice i pokazala kako moe zasvirati i s onom stvari". I to jako lijepe melodije.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Kako natjerati ljude da se kreu stepenicama Pogledajte ove udesne trikove Muki sexy glumci Kako biti omiljen u drutvu Poljubac na vjenanju enski humor prdenja - TV emisija Swordfish - John Travolta Obukao yoga tajce i pospremao stvari u auto
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal