´╗┐ NajljepÜi golovi Dinama u sezoni 2010/2011 - sport - Ludorije | SmijeÜni video klipovi i smijeÜne slike
   NajljepÜi golovi Dinama u sezoni 2010/2011

  • NajljepÜi golovi Dinama u sezoni 2010/2011
   • 31.05.2011. | Kategorija: sport | Pogledano: 2030 puta

    SEZONA koja im je donijela novu dvostruku krunu za Dinamo neŠe biti upamŠena po europskom iskoraku, niti po lijepom nogometu koji su pokazali gazeŠi konkurenciju u HNL-u.

  VaÜi komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se doga├░aju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi ne┼íto sasvim neo├Ęekivano, zar ne?
   Stoga, na┼íli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, ┼íokantnih, smije┼ínih, pa sve do onih ├Ęudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smije┼íne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvje┼żuje svoj sadr┼żaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smije┼ínim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Tako├░er za Vas biramo najbolje igrice koje ├Že Vam poslu┼żiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se mo┼że┼í isto tako pridru┼żiti dodavanju novog sadr┼żaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRA┼ŻILICA:
   Slu─Źajni odabir
   30 katni hotel izgra­en za 15 dana Po×ar tvrtke Parketi Po×gaj soko-zabava.info SrednjoÜkolske sva­e Jedva se izvukao od bezazlene eksplozije plina Bacio vatromet misleŠi da je petarda Kako ispeŔi kokice mobitelom? 5 najgorih poklona za valentinovo
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal