Najljepi golovi Dinama u sezoni 2010/2011

  • Najljepi golovi Dinama u sezoni 2010/2011
   • 31.05.2011. | Kategorija: sport | Pogledano: 2131 puta

    SEZONA koja im je donijela novu dvostruku krunu za Dinamo nee biti upamena po europskom iskoraku, niti po lijepom nogometu koji su pokazali gazei konkurenciju u HNL-u.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Avantura elektirne cigarete Koliko je sati? Surfanje na autu 3D modna revija - Stefan Eckert Kamion s plinskim bocama doivio nesreu Umalo ga pogazio tramvaj Bacanje u bazenu Kako se enska pali?
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal