Tri razloga zato prestati piti

  • Tri razloga zato prestati piti
   • 27.05.2011. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 4374 puta

    Zabava je prola odlino, ali posle burne noi budite se na neoekivanom mjestu, a neznate kako. Ovo su tri reklame kojima je glavna pouka za mukarce, zato prestati piti!?

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Djevojka skoro poginula na reli utrci Tko eli biti milijuna? Pitanje za milijun kuna! Najbolja prosidba i vjenanje ikad Bijeli Boi Pretukla deka u WC-u jer nije htio voditi ljubav s njom DGV SynCro - TV Tarot Ovakvih plavua nema ni u vicevima Hrvatska pobijedila Srbiju 2:0
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal