Tri razloga zašto prestati piti

  • Tri razloga zašto prestati piti
   • 27.05.2011. | Kategorija: smijesno | Pogledano: 4183 puta

    Zabava je prošla odlično, ali posle burne noći budite se na neočekivanom mjestu, a neznate kako. Ovo su tri reklame kojima je glavna pouka za muškarce, zašto prestati piti!?

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Pametna mačka Dečki, ne radite ovo svojoj curi Glazba s 1000 pari traperica Nemoš vjerovat kakav golman Nikad ne ženi ženu veću od sebe Driftanje u kočiji domacifilmovi.info Pas koji govori
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal