Epic fail kompilacija - svibanj 2011 - epicfail - Ludorije | Smiješni video klipovi i smiješne slike
   Epic fail kompilacija - svibanj 2011

  • Epic fail kompilacija - svibanj 2011
   • 25.05.2011. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3380 puta

    Izdvojeni najbolji smiješni video klipovi koji su se dogodili u mjesecu svibnju 2011. godine. Gimnastičari, kamermani, dizači utega, sexy cure, biciklisti, skakači s krovova, TV voditelji, "majmuni" na granama, te ostatak ekipe.

  Vaši komentari
   Ĺ to su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   SluÄŤajni odabir
   Kompilacija smiješnih slika u video zapisu Osramotila se pred bivšim te postala hit na internetu Putnici gledali u čudu: Gandalf poručio tramvaju "nećeš proći" Žestoka tučnjava na utakmici Olympiacosa i Galatasaraya Ping pong čovjek Djeca u zološkom vrtu Bolesna tučnjava klinaca Prvo su ismijali pastora, a onda se desilo ovo...
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal