Padobranac

  • Padobranac
   • 25.05.2011. | Kategorija: nesrece | Pogledano: 6977 puta

    Kaže se tko visoko leti nisko pada. Padobranstvo ponekad zna biti vrlo škakljivo a najviše tad kad treba sletjeti na dno. Ako se nađete na krivom mjestu za slijetanje nije dobro!

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Tenk razbojnik Ženska bitka Ludi skok niz stepenice Luda vožnja na motorima po ruševinama Žena s dvije vagine dva puta izgubila nevinost Šleper kamion s prikolicom Pobjegni iz auta Ukrali kravu za 60 sekundi
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal