Avalon web hosting za zahtjevne

  • Avalon web hosting za zahtjevne
   • 24.05.2011. | Kategorija: reklame | Pogledano: 2341 puta

    elite se posvetiti svom biznisu i mirno spavati dok brigu o serverima vode strunjaci. A kad trebate podrku - petkom, svetkom ili u pola noi, elite da vam se ljubazno i laiki objasni sve to vas zanima. I sve to po fer cijeni.

Avalon.hr PREMIUM WEB HOSTING

Premium web hosting za zahtjevne korisnike
elite se posvetiti svom biznisu i mirno spavati dok brigu o serverima vode strunjaci. A kad trebate podrku - petkom, svetkom ili u pola noi, elite da vam se ljubazno i laiki objasni sve to vas zanima. I sve to po fer cijeni.

Blog - Novosti
Donosimo vam najnovije informacije iz nae ponude, vodie koji e vam olakati svakodnevni rad, a povremeno zaluta i neka druga zanimljivost.
Piite nam i komentirajte lanke, a ako vam se neki jako svidi podijelite ga s prijateljima. ;)


AVALON USLUGE:
Web hosting s 0-24h telefonskom podrkom
Dosta vam je pretrpanih i nepodeenih servera koji nude brda i doline za par kuna godinje. Trebate provjeren, brz i siguran web hosting koji vas nee ostaviti na cjedilu. Isprobajte Windows i Linux premium web hosting - brzi Dell PowerEdge serveri, RAID diskovi, flat Tier-1 bandwidth, live backup podataka i najbolja korisnika podrka koja nikad, nikad ne spava.

VPS serveri - osjetite kontrolu i fleksibilnost uz najam virtualnog servera
Shared hosting okruenje vam je premalo, cijene vlastitih servera prevelike. Bavite se dizajnom ili razvojem i elite server po vaoj mjeri. VPS je idealno rjeenje za vas kao most izmeu klasinog shared hostinga i vlastitog servera. Virtualni server vam daje gotovo identinu mo vlastitog servera za samo 1/3 cijene. Nai VPS serveri su bazirani na Parallels Virtuozzo platformi upogonjenoj s Dell PowerEdge Intel Multi-Core serverima i ultrabrzim RAID-10 diskovnim sustavom.

Dedicated serveri - kompletna hosting usluga za najzahtjevnije korisnike
Virtualci su vam preslabi, vi trebate snagu i mo vlastitog servera. Svi resursi servera su paljivo prilagoeni samo vaim potrebama, nema dijeljenog hardvera ni ogranienja. Vrhunski Dell PowerEdge R210 Intel Multi-Core serveri rade neumorno od 0-24, spojeni vlastitim 500 Megabitnim uplinkom na 10 Gigabitni europski backbone ring. Premium hardware i premium bandwidth - samo za vas.

Registracija domene brzo i bez gnjavae!
Jednostavna registracija domene bez puno papirologije, po povoljnim cijenama. Budite u drutvu od preko 10.000 domena koje smo do sada registrirali i za koje se brinemo! Avalon je ovlateni CARNetov registrar za hrvatske domene i sve domene registriramo na vae ime.
Odaberite nas ako elite brzu i sigurnu registraciju ili transfer domene, uz potpunu kontrolu nad svojim domenama putem administrativnog web suelja.

Reseller hosting za pametne; bez brige o hardveru, softveru i mrei
elite izgledati i djelovati kao prava web hosting tvrtka? Ponudite vaim korisnicima kompletnu web hosting uslugu pod vaim imenom. Vai korisnici dobivaju Avalonovu premium hosting uslugu na Windows i Linux serverima, a vi dobivate prilagodljivi kontrolni panel s kompletnom kontrolom + nau korisniku podrku od 0-24 koja e vam olakati ivot. Reseller hosting je najbri i najjeftiniji nain da postanete web hosting provider. Znamo, jer smo i sami nekad davno tako poeli.

Trebate i web stranice koje stvaraju profit!
U suradnji s vrhunskim hrvatskim strunjacima, koji su izmeu ostaloga od nule napravili i ove stranice koje sad gledate, moemo vam ponuditi sve dodatne usluge koje vam trebaju kako bi vae web stranice donosile novac! Nakon 13 godina iskustva na internetu znamo tono to vam treba kako biste bili uspjeniji od konkurencije. Obratite nam se za besplatnu analizu i ponudu bez ikakve obveze!

Izrada unikatnih web stranica po vaoj mjeri, po sistemu klju u ruke
elite ozbiljne i profesionalne web stranice s kojima ete se ponositi. Ne elite da to napravi susjedov mali i da vam uvali jeftini besplatni predloak. Obratite nam se s povjerenjem, jer emo vam ponuditi originalan dizajn i optimizirane stranice bazirane na domaem CMS-u.

Izrada atraktivnih web trgovina uz mogunost kartinog plaanja
Nema nikakve prepreke da ve danas ponudite vae proizvode hrvatskom i svjetskom tritu. Moemo vam ponuditi sve to trebate na jednom mjestu kvalitetan i prilagodljiv web duan napravljen ba po vaoj mjeri, mogunost sigurne naplate kreditnih kartica i mogunost prodaje na bilo kojem svjetskom jeziku.

Izrada i voenje Google Adwords kampanje za isplativo i unikovito oglaavanje
Ako zbog estoke konkurencije niste zadovoljni vaom pozicijom na trailicama i nakon optimizacije, ili jednostavno nemate vremena ekati da vas Google pozicionira imamo rjeenje i za vas. Googleov oglaivaki program Adwords vam jami trenutnu i sigurnu poziciju na prvoj stranici kod pretraivanja za kljune rijei koje odaberete!


Ne propusti priliku, narui Avalon usluge odmah!

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Otvorena prva kola seksa Svijetski rekord u ljubljenju McDonalds reklama VS. realnost Sexy tineerka Piyah Martell cura bez nogu Ovo je najgore parkiranje na svijetu Djeji telefon psuje Wedding Trailer Zadar 2011
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal