Nogomet ongliranje miem

  • Nogomet ongliranje miem
   • 19.05.2011. | Kategorija: igreigrice | Pogledano: 2362 puta

    Kao u stvarnosti to radite nogama, ista pravila vrijede da je cilj to vie puta onglirati loptom samo je ovdje na nain klikanja miem.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ogledalce, ogledalce tko je najsexy? Izrada staklenog konja na starinski nain elite li ribu? Nema problema riba je ovdje! Kamerama pokazala da ne nosi gae Swordfish - John Travolta iro Blaevi izgubio ivce: Steram u kurac i tebe i Mamia Youtube videos - najgledanije 40 vrsti glasova
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal