Nogometaš telefonira

  • Nogometaš telefonira
   • 12.05.2011. | Kategorija: sport | Pogledano: 2015 puta

    Za vrijeme nogometne utakmice nogometaš odtrči do klupe gdje zaprimi telefonski poziv i javi se!! WTF? Te nakon njega sruši protivnika.

  Vaši komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se događaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neočekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih čudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Također za Vas biramo najbolje igrice koje će Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Ovakav ples još niste vidjeli Pop zvijezdi ispale grudi iz majice usred nastupa u emisiji Spalio motorom gume u kuhinji Brzi i žestoki s autićima na daljinsko upravljanje Tenk razbojnik Ono kad se plavuše počerupaju Pitala je muškarce da li se hoće sexat s njom Svijetski rekord u ljubljenju
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal