Usporeni voza ispred policije

  • Usporeni voza ispred policije
   • 11.05.2011. | Kategorija: epicfail | Pogledano: 3708 puta

    Neki voza se vozi autocestom jako sporo, a iza njega policijski automobil, ljudi ga ele pretei, no pogledajte kako je policija rjeila taj problem.

  Vai komentari
   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Golmanova napanja jedanaesteraca Teak je posao tonsko majstora Kamerama pokazala da ne nosi gae Prdne kad hoe Sve to se dogodilo 2013. stalo je u odlian video od 6 minuta Legendarne humor reklame Prevagnuo se kamion s planine Cure i njihove sobe
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal