Dodaj sranje

Saznali ste da se dogodilo neko sranje ili vidjeli neko sranje na stranicama nekog mrenog video servisa (YouTube, Vimeo, MetaCafe... te mnogi drugi) ili na bio kojoj drugoj stranici? Dodajte Va prijedlog (poveznicom - linkom) razmogrit emo ga!

PRAVILA:
* Sadraj mora imati toan naslov i opis koji opisuje Va dodani sadraj, te gramatiki toan!
* Sadraj poveznice (linka) mora voditi tono na odreeni sadraj materijala a ne na poetnu stranicu nekog web-a! (Poetnu stranicu mogue je predloiti za najcool web tjedna ovdje.)
* Materijali s porno, warez sadrajem su zabranjeni.

Nick:
E-mail:
Poveznica:
Naslov:
Opis:

Proitao sam pravila, sada elim dodati sranje!

   Što su Ludorije.com?
   Smiješni video klipovi, smiješne slike, igre igrice
   Sranja se dogaðaju svako malo a svi mi volimo one video klipove na kojima se dogodi nešto sasvim neoèekivano, zar ne?
   Stoga, našli ste se na pravom mjestu, Ludorije.com nudi Vam veliku kolekciju video zapisa u raznim kateogrijama od bolesnih, šokantnih, smiješnih, pa sve do onih èudnih, groznih, blesavih, sportskih, zanimljivih te seksi i ostalih drugih humor stvari, kao smiješne slike ili igre igrice.
   Humor portal Ludorije.com osvježuje svoj sadržaj svakim danom s novim sranjima koje su se desile u video klipovima, smiješnim slikama bez ikakve cenzure, stoga ne propustite niti jedan od njih :) Dosadno na poslu? Takoðer za Vas biramo najbolje igrice koje æe Vam poslužiti za ubijanje dosade. Budi i Ti dio ludog teama te se možeš isto tako pridružiti dodavanju novog sadržaja.
   Humor Video Portal Zabave - Vaš broj 1 za dnevnu dozu humora!
  TRAŽILICA:
   Slučajni odabir
   Jaran na milijunau estoka tunjava na utakmici Olympiacosa i Galatasaraya Epic fail kompilacija - svibanj 2011 Voditeljica se skinula gola dok je itala vijesti o Ronaldu Python progutao pijanog ovjeka Uvod u porni Uspjela pogoditi stranu tek od petog pokuaja A je to - Veera za 5
   Humor kutak zanimljivosti
Javno.ba ekskluziva.ba Javno.ba http://reakcije.org/ leenks.com Ludorije.com RSS Kanal